Despre noi


Societatea DAVIDANA S.R.L., infiintata in anul 2006, cu capital 100% romanesc, a acumulat o bogata experienta in domeniul constructiilor civile si industriale pe parcursul anilor de activitate.

In aceasta perioada, firma s-a dezvoltat ajungand la un numar constant de 70 de muncitori calificati. De asemenea s-a investit masiv in utilaje /echipamente pentru eficientizarea lucrarilor. Detinem in acest moment utilaje si echipamente care au o valoare de peste 450.000 €.

 

Societatea a beneficiat in anul 2010 de o finantare nerambursabila prin implementarea unui proiect european, ocazie cu care s-a realizat construirea unui nou sediu si achizitia de utilaje si echipamente in valoare de 340.000 €.

Din grupul nostru face parte si societatea MARCODEN 2004 S.R.L. infiintata in anul 2003, cu acelasi actionariat , ce are ca obiectiv de activitate exclusiv inchirierea utilajelor si echipamentelor pentru constructii.

Pentru toate tipurile de lucrari mentionate avem implementat un sistem de asigurare a calitatii in conformitate cu legislatia in vigoare. Sistemul calitatii este integrat cu protectia mediului si are la baza garantarea calitatii lucrarilor executate. Acest sistem este certificat de un organism de certificare recunoscut pe plan international, SRAC, pe baza SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001: 2005 si SR OHSAS 18001: 2008.

Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri – care pentru noi inseamna cea mai buna reclama.